Freeedag! Såhär firade jag in min förra veckan - med espresso & päronbakelse från Gateau. Idag står lite grupparbete och ett möte på agendan, men sen tänker jag minsann fira in helgen med lite bläddrande i både danska & svenska Elle som jag köpte med mig hem igår. Känns som att det kan bli en fin fredagstradition det där med kaffe, bakelse och modemagasin. Och i kväll står en underbar indisk middag (tror jag iaf) med ett recept lånat från den här bloggerskan på menyn. Chicken korma & bellinis - det kan väl inte gå fel? :-*
Friiiday! This is how I celebrated the start of the last weekend - with espresso and a delicious pear pastry from Gateau. Today there's meetings and group work to be done, but after that I'm thinking of brining home a pastry and continue my newly started tradition with magazines and coffee. And for the evening there's plans for bellinis and a delicious chicken korma at casa Jeppsson-Varga.
LOVE,
LINE
Ah-Mazing <3
SvaraRaderaxo xo
Marina
http://mmfashionbites.blogspot.gr/2015/03/dont-worry-be-hippie.html
Päronbakelse, alltså så gott och lyxigt!
SvaraRadera