3/04/2012

Black, white, silver -that's all you need.

I vår tänker jag fylla på min garderob med kläder i vitt, svart och silver. Så himla enkelt och snyggt ihop! 
This spring I'm going to complete my wardrobe with white, black and silver-clothing. Soo fresh and chic together!

Bonjour chéries! Hoppas att ni har haft en fin söndag:) Själv har jag spenderat min i "Sundets pärla", alltså i Helsingborg. Vi kände för en liten utflykt och jag har liksom aldrig spanat in Helsingborg så det fick bli ett besök där. Vi gick en liten promenad genom denna otroligt mysiga stad, i och för sig var alla butikerna stängda, men hade de varit öppna hade de varit riktigt bra shopping där;) Däremot var de flesta caféer och restauranger öppna så efter vår promenad åt vi en riktig långbrunch på Grand Hotel. Smoothie, våfflor och färsk frukt slank ner. Vi avslutade vår lilla utflykt på Dunkers Kulturhus och såg en ap-tråkig utställning. Men cashade iaf in några poäng på kultur-kontot;) Resten av dagen har spenderats i soffan: jag läsandes tidningar och min man tittandes på fotboll. Nu ska vi däremot slå våra säckar ihop och avnjuta ett Modern Family-maraton. Kunde inte haft en bättre söndag. Stor kram på er!

LOVE,
LINE

5 kommentarer:

 1. Så trevlig dag ni hade i Helsingborg. Det är min favorit-stad. Kram, Maggan.

  SvaraRadera
 2. Så fint och inspirerande kollage! :) Ja visst är min stad mysig?, tyvärr blir man väl lite hemmablind bara.. Hehe. Men det finns många fina och mysiga butiker att spana in nästa gång ni är här vill jag lova :)

  SvaraRadera
 3. Maggan: Ja, vi hade det verkligen jättemysigt:) Förstår att det är din favoritstad!! Kram, Line

  Anna: Tack!:) Ja, verkligen jättemysig! Så fina caféer och restauranger. Kan bara tänka mig hur fint där är om sommaren. Kram,
  Line!

  SvaraRadera
 4. Så fräscht och snyggt, vill ha allt i kollaget!

  SvaraRadera
 5. Ida: Merci beacoup söta du!:)

  Kram!

  SvaraRadera