1/09/2012

I-Pad sleeves!

Hej bellissimas! Hoppas att ni har haft en fin dag i regnet! Själv har jag haft en lugn dag på jobbet som jag fyllt med massor av kaffe. Jag har precis börjat dricka kaffe nämligen. Har aldrig gjort det innan, men så en dag i förra veckan kände jag ett stort sug efter en cappucino... och en latte senare idag beter jag mig som stereotypen av en kaffeinist. Helt speedad. Men det är bra, för jag behöver lite extra energi inför kvällen då matteplugg och träning står på schemat. ;) På tal om något annat, jag överväger nästan att införskaffa en I-Pad bara för att fodralen är så jäklans snygga. Tycker inte ni det? Alla fodral ovan finns att köpa på net-a-porter!
Hey bellissimas! I've hope you've had a really nice day! I've had a calm day at work, drinking tons of coffee. I've just started drinking it and now I can't get enough of lattes, cappucinos or macchiatos;) This naturally makes me really speeded, but I could need some extra energy for tonight, when math-studies and gym is on the schedule;) Speaking of something completely different: I'm almost considering buying an I-Pad just because the sleeves are soo beautiful. Don't you think? All the sleeves above can be bought at net-a-porter!

LOVE,
LINE

2 kommentarer:

 1. Åh ja! Har en major craving efter att återskaffa mig en Ipad(vi sålde den förra) enbart för att få skaffa mig ett fint fodral att strosa omkring i :)

  Ha en mysig kväll!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hihi, ja, så fort jag har en i min ägo ska den få bo i By Malene Birgers fodral;) Ha en riktigt fin kväll du med!

  Kram!

  SvaraRadera