10/14/2011

Momoni!


Friday feeling fine! Åh har en alldeles utomordentligt trevlig fredag framför mig, nu först: jobb, därefter: afterwork! På mig har jag idag en underbar klänning från Momoni, boots från Koah och väska Marc by Marc Jacobs. 
Ha nu en riktigt awesome dag och framför allt kväll bellinas;) Mkt bubbel ikväll, glöm inte det;)

Friday feeling fine! Oh I have such a lovely friday infront of me, starting with work and after that: afterwork! Today I'm wearing a dress from Momoni, boots from Koah and bag from Marc by Marc Jacobs.
Now, have a really awesome day and most important; evening;) Lot's of prosecco, don't forget!

LOVE,
LINE

2 kommentarer:

  1. Blev mycket intresserad av dig! Vad jobbar du med? Såg att du skriver? Jag har skribent på en nystartad webbtidning, Divine Magazine. Det vore en ära om du ville gå in och läsa min krönika, samt säga vad du tycker. Eller skulle jag kunna skicka den till dig, och på det sättet på respons?

    Tack för en grym blogg!

    SvaraRadera
  2. Hej söta du! Tack för din kommentar:) Jamen absolut, länka så läser jag den! Jag jobbar som butikschef och webbansvarig i en klädbutik i Malmö, skriver den här bloggen för butiken: http://www.mirandamargareta.blogspot.com/ och sen har jag frilansat för lite olika tidningar på nätet och i papper med texter om mode/kultur:) Men just nu jobbar jag mest med butiken;)

    Kram & ha en mysig kväll!

    SvaraRadera