12/01/2014

A night at d'Angleterre

Hotel d'angleterre, Copenhagen, Marchal, Amazing Space, Perchs Tearoom, Afternoon tea
I torsdags packade jag ner allt som behövdes för en tjejresa och mötte upp mami vid centralen för att ta tåget över till vår favoritstad, där på andra sidan sundet. Och åh, så mysigt vi hade det! Himlen var klarblå och luften sådär decemberkrispig (istället för novembergrå) när vi anlände till Kongens
Nytorv. Precis där bredvid låg vårt hotell d'Angleterre som var magiskt fint både inuti och utanpå.
Efter att ha checkat in och blivit uppgraderade till en svit (tack!) så promenerade vi bort mot Perchs Tearoom för Afternoon Tea - där blev det både te och cremant, smöriga scones och sandwichar. Det var så himla mysigt att sitta där på ovanvåningen i de gamla lokalerna och se ut över de julpyntade gatorna, tjejsnacka och bara mysa. Resten av eftermiddagen spenderade vi i hotellets fina spa innan vi gjorde oss i ordning för en middag på Marchal. En helt magisk mini-weekend med världens bästa mammi! 

This Thursday I met up my lovely mami for a trip to our favorite city Copenhagen and a stay at the divine and oh-so-cozy hotel d'Angleterre. Afternoon tea, girl talk, spa-time and a lot's of champagne - I really had the most amazing time with my sweet mami.
LOVE,
LINE1 kommentar:

  1. Håller tummarna för din tenta! Maggan.

    SvaraRadera