6/07/2014

- About me -Ofta när jag hamnar inne på nya bloggar och vill veta lite mer om bloggerskan/bloggaren så tycker jag  att det saknas en bra presentation. Och lite så har jag också känt när jag läste igenom min egen beskrivning. För det är ju ganska svårt det där med vad man ska skriva. Hur som helst tog jag i alla fall tag i saken och gjorde helt enkelt en intervju med mig själv ;) Resultatet ser ni här nedan och under "About me" 

ENGLISH: Do you want to know a little more about me? Click here.Hej Line! Berätta lite om dig själv. Åh, var börjar man någonstans?  Jag är en inredningspassionerad, drömmande, kommunikationsstudent som nyss fyllt 25 och bor med min pojkvän i en sekelskifteslägenhet i Lund. Jag älskar känslan av en ny blombukett i frasigt omslagspapper under armen och doften av solvarm hud och gammeldags rakvatten. Jag dricker helst prosecco och läser helst Style By, Porter och danska Elle. 

Vad kan man förvänta sig av The Many lives of Line?
Massor med inredningsinspiration från vår lägenhet, modekollage, fredagsblommor - snapshots av allt som inspirerar mig helt enkelt.

Vi tar en klassisk anställningsintervjufråga  - nämn 3 egenskaper som beskiver dig själv.  

1. Kreativ: skriva, måla, fotografera, möblera om - love it all. 

2.Romantisk

3. Impulsiv

 På tal om anställningsintervjuer vad jobbar du egentligen med? Jag jobbar extra i en inredningsbutik som heter Udda Tina som är till bredden fylld av både skandinavisk och orientalisk inredning. Och ja, det är väldigt svårt att gå hem utan att handla med mig något nytt varje gång... Inte bra för ekonomin men däremot för hemmet ;)

Jag hörde något om praktik också? Ja, sedan i november förra året gör jag praktik hos underbara Shop Rajic -som är en internationell webshop som säljer smycken och accessoarer från märken som Line & Jo, Melanie Auld och Anton Heunis. Där hjälper jag till med nyhetsbrev, marknadsföring och layout. 


Strategisk kommunikation - vad läser man då? På kandidatprogrammet i Strategisk kommunikation som jag läser på Lunds universitet så läser man en blandning av marknadsföring, PR och organisationskommunikation. Har precis avklarat första året och kan konstatera att det varit ett väldigt bra år.

Vad har du gjort tidigare? Tidigare har jag jobbat som servitris i Nyhavn och drömt om att bli journalist och skrev för Lundagård och en artikel för Metro. (och ja, jag är fortfarande lite stolt) Jag har även spenderat 1,5 år på en italiensk restaurang i Lund med två trappor som jag sprang upp och nedför varje dag vilket resulterade i att jag kunde äta precis hur mycket italiensk mat och glass jag ville. Väldigt smidigt tyckte jag. Efter det har jag spenderat ett år i en klädbutik i Malmö med fransk musik, vitmålade brädgolv, spetsar och volanger.


Hur träffades du och din pojkvän? Vi träffades för snart fem år sedan en höstnatt inne på ett knökfullt KB. Jag tänkte att den där snygga killen är nog väldigt dryg eftersom han var så snygg. Men det var han inte. Han var underbar, ödmjuk och omtänksam, så han fick en kyss i taxin på väg hem. Sedan dess har det varit vi två.


Var reser du helst? Vi brukade bila till Italien med familjen när jag var liten och sen dess har jag alltid varit förälskad. Vår första resa som jag och min pojkvän gjorde gick till Sorrento i sydvästra Italien och det är nog den mest magiska resa jag gjort. Det är någonting med de vindlande vyerna, solnedgångarna, doften av fikon, citroner och jasminblommor och ljudet av proseccoflaskor som öppnas längs med de mysiga uteserveringarna som får drömmaren inom mig att göra frivolter.


Vad drömmer du om? Jag drömmer om massor. Om en roadtrip från San Fransisco till LA, om en trädgård fylld av ängsblommor, om ett hus i Italien, om ett jobb på en tidning eller reklambyrå. LOVE,
LINE


2 kommentarer:

 1. Åh vad kul! drar en copy på den här om det går bra? :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart ;)

   Kram & ha en fin lördag,
   Line

   Radera