2/09/2014

#iamporter



Har du också alltid drömt om att få vara på omslaget till ett lyxig modemagasin? Då måste jag tipsa om Net-a-porters app #IAMPORTER som lanserats i samband med lanseringen av deras nya tidning PORTER. (Vilket jag som strategisk-kommunikationsstudent tycker är ett oerhört smart PR!) Inte bara får man en egoboost, utan man är även med och tävlar om ett presentkort på 6000 euro.

Ps. Fast jag har faktiskt varit på omslaget en gång. Men det var inget lyxig modemagasin utan Metro. Då var jag 18 år och aspirerande modejournalist, här kan ni läsa min text! Jag kommer ihåg att jag kände mig så himla stor och vuxen då, men gud vad liten man var egentligen! Sju år sedan snart. Helt galet.

Have you always been dreaming of being on the cover of a glossy magazine? Then I really must recommend Net-a-porters new app #IAMPORTER which was launched in a campaign for their new magazine PORTER (which I as a PR-student find really interesting!) Except from a relly good egoboost you also get the chance to win 6000 euro!

LOVE,
LINE


2 kommentarer: