7/04/2013

Trösttrosor och födelsedagspresenter


Innan vi åkte på semester hann jag med en väldigt efterlängtad dejt med min västkustpingla Tovi. Vi har varit vänner sen gymnasiet och har sett varandra utvecklas från två förvirrade (iaf jag...) esteter till två unga kvinnor med lite mer koll iaf ;) Tovi har fortsatt på den estetiska banan och är en superduktig grafisk designer och när jag fyllde år fick jag de himla fina sakerna ovan - alla som jag "Oooohat och aaahhat" över när jag hälsade på henne i Göteborg, och sånt blir man ju bara så himla glad över! 

Födelsedagskortet är så himla roligt också, tror inte man ser det på den här bilden, men i mitten så står det "tröst-trosor" När vi gick på gymnasiet brukade vi nämligen alltid åka till Topshop och handla "3 trosor till priset av 2" Ungefär så som andra handlar lördagsgodis handlade vi trosor, vilket resulterat i överfulla byrålådor och så konstverket ovan ;)

Nu: SCANDAL!

LOVE,
LINE

2 kommentarer:

  1. Gulle dig, saknar dig min finaste <3
    /västkustpinglan ;)

    SvaraRadera
  2. Gulle dig med!! Så himla fina presenter :) Trösttrosorna ska ramas in och upp på bästa väggen ! Miss U too bellissima, massor med love från Skåne <3

    SvaraRadera