11/05/2012

Rainy days and sunrays.

Höstdagar, regndroppar, jul-te, julmust, clementiner, långpromenader och varm choklad. Så vill jag ha min höst!

Bonjour bellissimas! Hoppas allt är bra med er :) Har längtat efter den här veckan så himla mycket!! Jag är nämligen ledig från skolan i 4 dagar och det känns helt underbart att få lite ledig tid, det behövs efter en intensiv skolstart. I fredags skrev jag min andra tenta, denna gången i organisation. Den första var i extern redovisning och den gick hur bra som helst, så nu får ni hålla tummarna att även denna gick bra;) Har kanske inte berättat vad jag läser, men civilekonom läser jag till i alla fall och än så länge är jag väldigt nöjd med utbildningen. Fast jag måste erkänna att jag knappt kan bärga mig tills vi ska läsa marknadsföring om en månad. Men vem vet, jag kanske hittar mitt kall i ekonomistyrning som är nästa delkurs :p 

Stor höstig kram!
/Line

Bonjour bellissimas! I hope you're having a cozy fall :) I've longed for this week sooooo much! After two very busy months of school, I'm now free for four lovely days :) And I'm going to spend them just relaxing, blogging and listening to christhmas-music ;)

Lot's of love,
Line!4 kommentarer:

 1. Jag håller tummarna...och,än en gång: GRATTIS till det fina resultatet!!! kramar från Maggan m.fam.

  SvaraRadera
 2. Åh, tack:)! Hittade ni något fint när ni var i Lund i lördags förresten? :) Kram & hälsa familjen!

  SvaraRadera
 3. Ha! Jodå,en välfylld Udda Tina.Så härligt att gå runt där! Njut av din lediga tid! Hur mår lille Henry förresten? Kram,Maggan.

  SvaraRadera
 4. Vad kul! Hoppas jag jobbar nästa gång ni besöker Udda:) Jodå, han mår bra och är himla söt ;) Kram!

  SvaraRadera