8/22/2012

Indian summer
Bonjour chéries! 

Hur är det med er raringar? Med mig är det underbart. Sitter i min lilla soffa i burspråket och tittar ut över vår lägenhet. Haha nu lät det som att den var enorm, det är den kanske inte, men ganska så lagom för två. Nu har vi bott här i snart fyra månader och börja hitta hem (hehe) med inredningen. Jag MÅSTE visa er bilder snart, jag vet det är för dåligt!! Sovrummet är så gott som färdigt, köket med för den delen. Men vi är fortfarande på jakt efter det perfekta soffbordet och en taklampa till vardagsrummet. Har någon tips så mottages de tacksamt. 

Vad har hänt och vad händer annars då? Jo, de senaste veckorna har varit ganska så intensiva med ett underbart bröllop och mycket jobb vid sidan av jobbet. Mina föräldrar bestämde sig nämligen för att anlita mig som familjens AD samtidigt, mamma hade bröllop och pappas företag har 100-årsjubileum i år, så här har det gjorts inbjudningskort och broschyrer till båda eventen, samtidigt som jag gjort färdigt den HÄR hemsidan! Kika in vetja:)! Men nu är jag äntligen färdig med allt och nu väntar en sista vecka heltidsjobb, för sen så väntar nämligen en vecka med inspark för mig, jag ska nämligen börja plugga nu i höst!!!

Bonjour chéries!

How are you? I've missed you guys!! I've had some really busy weeks behind me but now I'm finally done with all to-do's and ready to paaaartey:P 


LOVE,
LINE1 kommentar:

  1. Lycka till med plugget!Men först:Ha en trevlig helg! kram Maggan.

    SvaraRadera