7/15/2012

Life is for deep kisses, strange adventures, midnight swims and rambling conversations...Ååååååååh.
Jag vet.
I've been bad.
Men nu är jag tillbaka och då är väl en update minst sagt på plats?;)
Så var ska vi börja? De senaste tre veckorna har jag bland annat varit på loppis i Brösarp och krigat mot gulliga bönder, inbitna Österlenare och andra karaktärer om de bästa fynden. Och jo, det var faktiskt ganska kul, om än lite väl adrenalinstinnt för min smak (jag trodde loppis skulle vara lugnt och mysigt?) men vi gjorde faktiskt en del fynd som guldbrickan, den mintgröna plåtburken och glasburken  (ovan) + två pinnstolar! Sen har jag målat lite här hemma. Älskar ju Therese Sennerholts prints. Så när mammi hade några pappersark över visst jag precis vad jag skulle göra med dem;)! (bilden är tjuvtagen av Martin och ja, jag tycker lite att jag ser ut som när jag var 6 och målade därhemma. Outfit: shorts, mannens t-shirt och förkläde hihi) Älskar att måla och lyssna på typ Adele. 

...och nu sitter jag här i soffan brevid min älskling och firar min alldeles första semesterdag utav 14. Idag har vi gått en lång promenad, läst tidningar i sängen och haft det allmänt söndagsmysigt. Imorgon tänkte vi besöka Helsingör och strosa lite och på torsdag smäller det för då åker vi till Stockholm. Har längtat efter att åka dit hur länge som helst. Men nu, ja just nu blir det: Batman på dvd och stracciatella. 

Hey sweetiepies!
oooh.
I know. I've been bad!
But now I'm back and ready to give you a update;) The last couple of days you see, I've been busy visiting markets -searching for the perfect chairs to our kitchen (and yes we found them!) 

I've also brought out my creative side -making prints, inspired by (okey, copying) Therese Sennertholt amazing ones! Just love painting and listening to Adele in my pyjama;)


LOVE,
LINE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar