3/15/2012

Make a wish!


Hej raringar! Har ni haft en fin torsdag? Själv avslutar jag dagen så som jag började den -med inredningstidningar och te i sängen;) Funderade på det här med att längta efter något. När man önskar sig något och det faktiskt går i uppfyllelse. Som när jag och min mamma tog en lunch en sommardag när jag var sjutton och hittade en italiensk restaurang på en mysig innergård - precis som i Italien och jag tog en tugga av min pasta och sa: Gud, tänk att få jobba här, så mysigt det hade varit! Tre år senare blev jag inte serverad, utan serverade gäster på just den uteserveringen. Eller som när jag var sexton och  gick förbi ett mysig område precis vid stadsparken i Lund och tittade upp mot fasaderna och sa till min bästa vän: när jag är typ 30 vill jag bo här med min man och barn. Och fyra år senare bodde jag där! Fast utan man & barn. Likaså var det i butiken där jag jobbade senast. Fransk musik, vitmålade golv, skira spetsklänningar, kvinnliga kappor, söta smycken och varje gång jag var där tänkte jag: här vill jag verkligen jobba. Och det fick jag ju också till slut. 

Det är kul att drömma, önska, längta. Men allra roligast är det när drömmarna går i uppfyllelse. Det gäller bara att ge sig själv en knuff i rätt riktning: dela ut ditt CV där du verkligen vill jobba, upptäck att din mammas väninna har en lägenhet i just det huset du drömt om som hon vill hyra ut. Och så en gnutta tur på toppen. Och vem vet? Kanske bläddrade jag igenom skolkatalogen när jag var sexton, fastnade för en söt kille i en samhäll-idrottsklass och tänkte: åh, tänk att få vara ihop med en sån fin kille... Och nu är han min pojkvän. Vem vet? Det kan faktiskt ha varit så;) 

KRAM!

Hej cupcakes! I'm ending the day exactly as I started it: with interior-magazines in bed;) Hope you're all having cozy evening!

LOVE,
LINE


2 kommentarer:

 1. Vilket himla fint inlägg! Det fick mig att le! :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack söta du:)!! Ha en fin söndagskväll<3

  Kram,
  Line

  SvaraRadera