10/09/2011

Fall like it's fall

Helgen, detta med helg är lite nytt för mig som tidigare varit i restaurangbranschen, där det här med helg är ett fenomen som inträffar ytterst sällan, och inte heller i klädbranschen där jag befinner mig nu har jag haft många långhelger. Men just den här helgen har jag varit ledig. Och det har varit underbart. Jag har hunnit med att träna, handla ett par nya höstboots, laga italienska Canneloni med min man och plugga matte. Men mest och bäst av allt har jag umgåtts med mina nära och kära med Martin och nu ikväll fick jag kvällsbesök av finaste Elin! Nu är det verkligen dags för mig att säga godnatt och krypa ner i sängen. Så godnatt dear darlings, vi hörs imorgon!

I've had a lovely weekend filled with love, friends, homemade canneloni, shopping and relaxing. - Just the way it should be;) But now it's definetly time to say goodnight and cuddle up in bed, soo goodnight dear darlings, see you tomorrow!

LOVE,
LINE

2 kommentarer:

 1. Wow! This just look great! The outfit is awesome. We love the knitted short matched with a lace top. Sexy, seductive and fabulous!

  Much love from the SABO SKIRT girls!
  SHOP: http://www.saboskirt.com
  BLOG: http://www.saboskirt.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Oh thank you sweethearts! You guys really have an awesome blog btw!!!

  LOVE,
  LINE

  SvaraRadera