8/10/2011

Crème de la brûlée living


Hej fina ni, nyss hemkommen från middag på Atmosfär med mamma. Så himla mysigt & god mat. Och nu har vi pratat om ALLT som vanligt.

Älskar verkligen våra middags-dejter. Gillar Atmosfärs koncept också, de har bara maträtter som är lite större än vanliga förrätter men lite mindre än vanliga huvudrätter. På så sätt kan man beställa in några olika rätter, i vårt fall två var. Och det bästa är att de kostar 120:-/rätt. Så får man både förrätt & huvudrätt till ett bra pris:) 

Jag inledde min middag med crabcakes (har aldrig smakat, men alltid velat - och gud vad gott det var!) som serverades med en krispig kålsallad och sås med hetta i. Najs. Mammi tog klassikern toast med löjrom, créme fraiche, rödlök och citron. Yummie! Till huvudrätt tog vi båda hängmörad ryggbiff med kokta sockerärtor, haricotverts  och tomat. Så enkelt - så gott! Och dessert: Chokladbakelse/ Crème brûlée.

Så nu kryper jag både mätt (oerhört mätt) och nöjd ner i sängen;) 

Vi ses imorgon, lot's of love!

Line

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar