6/30/2013

Tablestories a la Line




När jag läste om Tablestories tidigare i sommras bestämde jag mig för att också börja samla till min egen Tablestory ;) Så igår när vi körde ut på landet och såg en skylt om loppis så visste vi hur vi skulle spendera dagen ;) Så himla mysigt att gå och titta på alla gamla, fina, fula och slitna saker. Jag som bara är van vid loppisarna på Clemenstorget i Lunds priser (som nästan är som butikspriser) kände mig nästan skamsen när de söta, skånska fotbollspojkarna bara ville ha en femma för typ allt...  

Godmorgon alla söta! Regnet som ackompanjerade våran kväll igår fanns fortfarande där när vi vaknade idag. Finns nog ingen bättre väckarklocka än smattrande regn mot fönsterrutor tycker jag :) 
Dessutom passar det utmärkt med våra planer, för idag har vi mer än 5000 foton att gå igenom och välja ut vilka vi ska framkalla. Resor, födelsedagar, julaftnar, utekvällar, stranddagar & middagar. Och så tänkte vi hinna med en loppis till idag ;)

Ha en mysig söndag!

LOVE,
LINE

6/29/2013

La melona, la melona, la melona piiiiiiiiiineapple!

Ciao bellissimas! Har ni det bra i sommaren? :) Själv kom jag hem i förrgår efter två härliga veckor i  Spanien fyllda av bellinis, isglass och pocketböcker vid poolkanten. Så. himla. välbehövligt. Efter tentor kommer solsken liksom ;) Kommer ihåg när jag satt på Mikro-tentan med grav huvudvärk och solens strålar letade sig in genom ett takfönster och jag vände mitt ansikte uppåt och låtsades att jag låg i en solstol och bara "Line, tänk på detta när du är i Spanien och NJUT av att vara där!"

Men nu är vi hemma igen och befinner oss ute på ett regnigt Österlen, sitter i en stor mjuk säng med öppna fönster och hör regnet smattra ner utanför. Inte så pjåkigt det med. Ikväll väntar midsommarmat (måste ju ta igen den, eftersom att den ersattes av Paella i Spanien :P) vin och förhoppningsvis några avsnitt av Scandal -om jag lyckas övertala min man ;)

Men först, några bilder från vår trip:







LOVE,
LINE

6/11/2013

Juneliscious!

Bonjour bellissimas! Hoppas att ni alla har haft en underbar Juni-vecka :) Den senaste veckan har jag hunnit med att fylla år, skriva en tenta, skolavslutningsmiddagar, kalas, date-night med min man, Prinsessbröllop (åh så fin hon var!) och i kväll dejt med min fina Tovi! Är bara så himla tacksam över alla i min omgivning! Ni är så fina! Med det sagt tänkte jag visa några snapshots från min vecka, som ja euhmm föreställer mat hihi ;)


 Födelsedagsfrukost! (allt så himla fint fixat av min hubbie :) )

 Middag på Les Halles!



 Födelsedagstårta a la Line med banansockerkaka, mandelspån och färska bär.


Sov sött sötisar!

Kram,
Line!