5/31/2013

Fridayliscious!




Ciao bellas! Hoppas allt är bra med er och att ni har en super sommarhelg framför er:) Själv är jag lite after-tenta dizzy här så jag ägnar mig åt minimalt hjärncellssansträngande saker som att dricka vin, bläddra i tidningar och tänka på allt annat än internationell ekonomi :P Och så inredningssurfar jag såklart! Det är inte så intellektuell ansträngande men desto mer ansträngande för plånboken och kreativiteten. Gud vill köpa och skapa allt! Fluffiga pälskuddar, en anslagstavla och en vanlig tavla vill jag fixa! Tur att det snart, snart är sommarlov så att man kan ta tag i allt det där kreativa ;) 

LOVE,
LINE

5/27/2013

Tablestories

 Tablesstories måste ha världens ljuvligaste affärsidé -de hyr nämligen ut vintageporslin till bröllop och andra events. Så himla fint att duka med olika sorters porslin, min favorit är kombon precis här under med lila, guld och rosa rosor. I sommar vet jag en som tänker gå på loppis och porslinsjakt-deluxe ;)







LOVE,
LINE

Morning view.


Morning lovers!
Inleder dagen med min sidleda utsikt från soffan. Allt jag gillar fångat i en bild -mysig belysning, pompoms, tidningar & syreén ;) Älskar alla underbara sommardofter som känns helt ofattbart att man klarat sig utan hela vintern och hösten... Man blir liksom lite lyckligare när luften utomhus doftar sommarlov och syreén, när liljekonvaljbuketten på sängbordet doftar födelsedag... och vänta bara tills kaprifolen slår ut -då är det sommar på riktigt

Ha en underbar allihopa!

LOVE,
LINE



5/26/2013

Sweet sunday



Tre puderrosa, kristallglittrande bilder som inspirerar mig denna söndagskväll.

Idag har jag haft en oerhört mysig, men väldigt sömnig söndag. Jag har på något vis lyckats vända mitt dygn, vilket resulterat i sömnbrist-deluxe för mig. Tyvärr är jag en sådan människa som inte riktigt fungerar om jag inte får exakt 8 timmars sömn. Får jag inte det är hjärnan liksom inte on top of it's game , så därför har jag spenderat dagen här hemma mestadels i sängen och varvat kurslitteratur med bloggar, bakat världens godaste banankaka samt dagens bästa: tagit en "powernap" från 18-21.. erhmm..

På tal om timslånga powernaps -kan verkligen inte ta in att det snart är sommarlov och semester.. hur jäkla underbart är inte det? När man vet att man om lite mindre än 3 veckor kommer ligga i en solstol med en kall drink i ena handen, en bra bok i andra handen och en solbränd snygging i solstolen brevid, då känns det faktiskt helt okej att ha två veckor med två tentor och en inlämningsuppgift framför sig innan dess. 

Fräknar, iskallt rosévin på verandan, sommarplaylists, tidningsmaraton, kaprilfolkvällar, bad i Medelhavet vs. Östersjön -here I cooooome!!!!!


LOVE,
LINE





5/25/2013

Birthday Bash!


Den här buketten hade jag med mig till min lillebror. Älskar att gå på torget och handla blommor och sen sätta ihop dem i bästa floristanda ;) Åh, tänk så mysigt att ha en egen blomsterbutik!

Efter att ha spenderat förmiddagen med paketinslagning, inredningsrådgivning och en hel del ursöta barn som var ute och handlade morsdagspresent på jobb, begav vi oss ut till mina hemtrakter för födelesdagsfirande i trädgården. Föremålet för firandet var min fina lillebror som nyss fyllt 18 och så var det faktiskt mig vi firade också, lite tjuvstart för jag har ju faktiskt inte fyllat år än som vi säger i Skåne:p 

En helt fantastiskt mysig eftermiddag och kväll blev det -med nära och kära, bubbel och så sötast av allt: en alldeles ny liten familjemedlem i form av en hundvalp! NU: Nya Vogue och Kate Moss!

LOVE,
LINE




5/16/2013

Lilla Göteborgsguiden a la Tove!


För två veckor sedan spenderade jag en helg i den underbara staden Göteborg med min underbara bästis Tove som var världens bästa Göteborgsguide och  visade mig runt i staden. Strosande i Haga, frukost i Trädgårdsföreningens rosenträdgård, tjejkvällar med vin och Sex and the City-maraton var några saker vi hann med. Och så shopping i den fantastiska butiken Artilleriet - en dröm för alla som älskar inredning! ...Den här gången blev det bara en smörkniv som fick följa med mig hem, men hade jag kunnat hade jag handlat typ all haha ;) 

Här ser ni några snapshots från butiken:












...Underbart eller hur?!


LOVE,
LINE

5/14/2013

Sail away with me and we'll kiss!


Åh. Inte svårt att se var Malene Birger hittat inspiration till vårens kollektion. Svårt är det däremot att inte göra av med hela budgeten på ankarmönstrade blusar, randiga toppar eller söta sailor-shorts...hihi ;) 

Ha en fin dag söta ni så hörs vi lite senare!

LOVE,
LINE

5/13/2013

Ögonblick.


 Jag tänkte att jag skulle dela med mig av ett fint ögonblick som inträffade idag. Det är inget märkvärdigt, men betydde ändå väldigt mycket för mig, ja ni som har skilda föräldrar kanske kan känna igen er.

 Jag hade precis börjat bli röd om kinderna på crosstrainern, och himlen var regntung där utanför gymmet och jag tittade ut och såg gröna nyutslagna löv mot grå himmel och regndroppar. Där inne var det jag, några gymmande killar och en tjej som verkligen kämpade på med sin personliga tränare. Jag bläddrade i min nyinköpta tidning (det här med att träna håller på att bli en väldigt dyr historia för mig, eftersom jag som "belöning" ofta köper en tidning jag kan läsa under tiden..) samtidigt som jag ökade motståndet och kände mina ben verkligen kämpa. 

Och så började den här låten spelas på radion. Det tog bara några sekunder så var jag tillbaka hemma i Bjärred. Jag kände doften av rostat bröd mot smält smör, mjuk ost och söt marmelad. Jag kände doften av pappas kaffe och hur snygg jag tyckte han var när han kom ut ur duschen med en handduk runt höfterna och kysste min lika vackra mamma i köket. Jag kände gluggen mellan mina framtänder och smilgroparna som dök upp på mina kinder när min lillebror retades med mig. Jag kände solen mot asfalten genom det öppnade fönstret, syréenens doft i trädgården och förväntningarna i luften. Och jag mindes hur vi dansade allihopa till den där låten. Mamma, pappa, jag och min lillebror i vardagsrummet. Jag mindes hur dagarna var fulla av sommarlov, lördagsgodislängtan och utflykter. Jag mindes packade utflyktskorgar, drömmar och stugor på Gotland. 

Jag älskar hur musikminnet precis som doftminnet bara på en tusendels sekund kan föra dig bakåt i tiden och hur du om du sluter ögonen, för just den tusendels sekunden faktiskt kan vara där. 

LOVE,
LINE

5/10/2013

Happy Friday!





Happy friday allihopa! Hoppas att ni har en fin helg framför er:) Själv hoppas jag på en mysig helg med mycket tid över för t.ex tidningsbläddrande;) En tidning som står högst upp på inköpslistan just nu är Vouge Uk med det underbara reportaget ovan och Kate Moss på omslaget -looove it!

LOVE,
LINE

5/09/2013

Springyliscious!


Godkväll söta ni! Hoppas allt är bra med er och att ni njuter av våren som nu nästan ofattbart, är här! Gick en supermysig promenad med min käreste ikväll, vi brukar gå inåt stan när vi är ute och går  men idag gick vi ett annat håll och hamnade i idylliska kvarter med 20-talsvillor en ljummen solnedgång och blommande körsbärsträd och bara andades in våren. Nästa gång vi går där ska jag ha investerat i någon av ovanstående toppar så att jag matchar den blomstrande omgivningen dvs ;) 
Nu: äppelkaka och te!

Good evening loves! Spring has finally arrived to our little town, and I just love the sunsets, the smell of spring and blossoming flowers everywhere... even at Zara ;) Aren't the three blouses above just adorable? Now: applepie and tea!

LOVE,
LINE