10/15/2012

Black, white, metallic and green plants.





Tycker bilderna ovan är så himla inspirerande! De är tagna i den danska konstnären Tenkas hem i samarbete med den danska lampdesignern Louis Poulsen. Vitt, svart, metall, och växter -de här bilderna hamnar högst upp i min inspirationsmapp :)

 Hade verkligen velat måla en tavla som den högs upp på bilden, men min konstnärlighet sträcker sig högst till kollage i photoshop;), på något sätt är det mycket svårare när man ska måla helt "fritt"...

Nu: te och plugg i sängen! 

I just find the images above soo inspiring! Don't you?:) They're taken in the home of danish artist Tenka, in cooperation with Louis Poulsen. White, black, metallic and green plants. 

Now: tea and studying in bed!

LOVE,
LINE

10/13/2012

Nordal!


Hej raringar! Har ni en fin lördag? Min har spenderats större delen på jobbet:) På tal om jobbet så tänkte bjuda på lite Nordal-inspiration idag:) Jag är alldeles, fullkomligt, totalt kär i det danska märket som är riktigt bra på att få nya saker att se gamla och charmiga ut -just the way I like it. Och danskt. Kollaget kommer från Udda Tinas blogg som jag skrivit i snart en månad nu -tiden går så fort! Kika gärna in! 

Stor lördagskram,
Line

Hi sweets! Hope your having a really nice saturday:) I've spent mine at work :) Above you can see a collage, which I made for Udda Tinas blog, (the interiorshop I work in). Everything is from Nordal and I totally love it. Dansih, rustic and vintage-looking!

Love,
Line

10/12/2012

Time's on your side honey...




Hej! Gud vad längelängelängesen det känns som att jag skrev här.. och det är det iofs också.. Man ska ju uppdatera sin blogg minst 3 ggr per dag säger de som vet och ja, jag kan ju bara konstatera att det är tur att min läsarkrets inte direkt är av Blondinbellas kaliber;) Med andra ord så har skolan kommit lite emellan allt. Därför känns det nu underbart skönt att kunna konstatera att jag äntligen fått lite tid:) Kvällen har spenderats i soffan med Martin och pizza från Vespa -bästa sättet att spendera en fredagskväll;) Nu tänkte jag dessutom beställa hem lite produkter från Nougat och därefter krypa ner i en säng med nytvättade lakan och läsa lite i alla modetidningar som jag köpt på mig trots att jag vetat att jag absolut inte skulle ha tid att läsa dem. Men nu, haha voila: Tid!

Ciaoo bellissimas! I know it's been forever since I last wrote, 
but now after a very busy months in school (haha  school, sounds like I'm eleven) I mean university, I've finally got some extra time, and ofcourse I want to spend here:)  Have a lovely weekend darlings

LOVE
LINE